Laden…

Crypto monitor

Je CryptoCoins investeringen in de gaten houden is al lastig genoeg met al die tools en app’s. Ik heb er veel geprobeerd maar ze sluiten niet aan bij wat ik precies wil. Belangrijke eisen: Gratis, geen reclame en mij waarschuwen wanneer er een bepaald winst niveau behaald wordt via Telegram App. Bleef er maar één optie over en dat is zelf maken.

Het dashboard van al je running pairs (sets) met daaronder je resultaten van je verkochte pairs.

De monitor leest maar één crypto exchange uit en dat is die van Binance. Je voert een aankoop in en zet daarbij direct een alarm level in. De monitor houdt deze transactie bij en laat je direct zien wat de huidige koers doet voor die ene aankoop. Zo kan je besluiten om bij winst de aankoop te verkopen. Ik ga er vanuit dat je elke aankoop ook weer verkoopt. In het voorbeeld zie je de running pairs (sets). 

De ingestelde trap level reageert op de actuele marktprijzen. Gaat de winst percentage over je trap level heen dan worden er berichten naar je (optioneel) gekoppelde Telegram account gestuurd. 

Ik wilde ook zonder de website te benaderen de actuele stand inzien van mijn portefeuille. Dat kan met de Telegram bot. Je kunt verschillende commando’s in de Telegram bot invoeren zoals /status. Deze laat je de running sets zien. /details laat je alle regels zien per set zoals op de website.

Actuele status opvragen via Telegram Bot

De basisfunctionaliteit staat er maar er kan nog van alles bijgebouwd worden. Zoals:

  • Monitor die een alarm afgeeft bij een bepaalde bereikte prijs
  • Monitor die bijvoorbeeld een alarm afgeeft bij een plotselinge drop van 5%
  • Kunnen verwijderen van de verkochte sets

Belangrijk om te weten:

  • Crypto Monitor is een monitor en geen aan- of verkoop bot!
  • Het is een administratieve tool waarin jij je aan- en verkoop transacties registreert, bijhoudt en eventueel weer verwijderd als je dat wil;
  • Er worden geen Binance API’s, Wallet ID’s, private keys, public key’s en e-mail adressen gevraagd en/of bijgehouden;
  • Het enige wat het wel van je weet is een zelf gekozen inlognaam, (encrypted) wachtwoord en je Telegram ID.

Proberen? Laat me weten wat je er van vind.